Al onze blokhutten, garages en overkappingen zijn verkrijgbaar in een gecoate uitvoering. De constructies worden in de gewenste kleur rondom minimaal twee keer behandeld. Wij bieden keuze uit maar liefst zeven verschillende RAL-kleuren.

Bij onze coating worden door middel van een milieuvriendelijke verftechniek de onderdelen gespoten.

EIGENSCHAPPEN VAN ONZE COATING:

• Beschermt het hout tegen vocht en werkt preventief tegen blauwzwam.
• Vermindert in combinatie met een constructieve houtbescherming met risico op het ontstaan van houtrot.
• Een verhoogde vaste stofgehalte geeft bescherming tegen wespenaantasting.
• Bescherming van de film laag tegen schimmel en algen.
• Vochtregulerend.
• Bladdert niet af.


REMMERS VERF

De producten worden door middel van een Remmers verf product gecoat. Dit middel voldoen aan alle eisen van de professional en geeft een perfecte bescherming tegen Uv-straling, is water en vuil werend en heeft een impregnerende werking.

Remmers heeft met haar producten al lang geleden als doel gesteld de van nature aanwezige bescherming van hout ook toe te passen in de kwalitatief hoogwaardige verfsystemen. Hout heeft als bouwmateriaal ongekende mogelijkheden in zijn toepassingen, ook qua structuur en kleur, en deze aspecten zijn ook veelal de basis geweest voor de klassieke houtbeschermings producten, zoals de transparantie lazuren en dekkende verfsystemen.

Voor een optimale behandeling adviseren wij de constructie met nog 1 laag te behandelen na de montage. Om defecten aan het oppervlakte te behandelen leveren wij ten alle tijden aantal flacons in de juiste kleur mee.